Χαλκιάς τέλος…

59

Η θητεία του Κώστα Χαλκιά στην Παναχαϊκή ολοκληρώθηκε, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (8/7) οι «κοκκινόμαυροι» ενημέρωσαν πως ο 44χρονος τερματοφύλακας αποτελεί παρελθόν.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στους Αχαιούς, που τον ευχαρίστησαν και τονίζουν ότι θα είναι πάντα ανοικτή η πόρτα για εκείνον.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή.

Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας. Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού. Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας.

Καλή συνέχεια, Κώστα».