Χαμηλές τιμές στα εισιτήρια με τον Άρη

116

Ο γενικός αρχηγός του Καμπανιακού, Λάκης Μπαρούτας, μίλησε στο Yellowradio 92,8 για τα εισιτήρια και το επερχόμενο ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά:

Για τα εισιτήρια: «Τα εισιτήρια θα τα παίρνουν οι φίλοι του Άρη από το γήπεδο. Υπάρχουν 5 ευρώ και κάποια 10 ευρώ. Τα πιο φθηνά θα τα διαθέσουμε για τους φίλους του Άρη. Δεν έχει πάρει εισιτήρια ο Άρης και δεν θα έρθει οργανωμένα. Έξω από το γήπεδο θα υπάρχει εκδοτήριο για τους φίλους του Άρη».

Για το αν ήθελαν να γίνει το παιχνίδι στη Χαλάστρα ή σε άλλο γήπεδο: «Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε τον Άρη, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην περιοχή μας και στο γήπεδο μας. Θέλαμε να γίνει εδώ το ματς για να έρθει κόσμος και από εμάς. Μπορεί να είναι λιγότερος ο κόσμος του Άρη στο δικό μας γήπεδο, αλλά δεν μας πειράζει γιατί είναι σημαντικό που θα βρεθεί ο Άρης στο γήπεδό μας».

Για την προετοιμασία του Καμπανιακού: «Τα μέτρα τάξης του αγώνα τα έχει αναλάβει η αστυνομία. Η ομάδα προετοιμάζεται γι αυτό το παιχνίδι και θα τους υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι άξιος πρωταθλητής και ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

πηγή: pressaris.gr