Χωρίς κόσμο στο Αγρίνιο!

21

Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όμως το αίτημα της δεν ικανοποιήθηκε αφού έβαλε «φρένο» ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι ο κυριακάτικος αγώνας (20/12, 17:15) στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, καθώς ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής άναψε «κόκκινο» στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή, δεχόμενος την αρνητική εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, η οποία επικαλούνταν σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Να σημειωθεί, ότι παρά το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για παρουσία μεμονωμένων φίλων της ομάδας (με χορήγηση κερκίδας και εκδοτηρίου), δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση τόσο από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όσο και από την πλευρά της Αστυνομίας.

Έτσι, το «παρών» στο γήπεδο του Αγρινίου, θα δώσουν μόνο τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας, όσο και κάποιοι προσκεκλημένοι».