Χωρίς Ορτέγκα με Άρη

Ο ΌΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τους Κρητικούς να γνωστοποιούν πως απών από την συγκεκριμένη αναμέτρησης είναι ο Ορτέγκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου των Κρητικών:

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (15/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, επι κρητικού εδάφους για το παιχνίδι με τον Αρη, που θα γίνει την Κυριακή (17/12, 5μμ) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ισπανός Αρμίτσε Ορτέγκα, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.

Ετσι και ο Ορτέγκα προστέθηκε στις απουσίες που έχει ο ΟΦΗ, λόγω τραυματισμού (Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης), από το παιχνίδι της Κυριακής.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο (16/12) το πρωί, αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη και θα κάνει το μεσημέρι στην συμπρωτεύουσα την τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι.

Η αποστολή του ΟΦΗ , θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Δευτέρα το πρωί.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσινικούλης, Σιώπης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Κοντογιάννης.