Ψάχνει συγχώνευση ο Πιερικός!

97

Συνεχίζονται οι επαφές με την διοίκηση του Πιερικού και τον πρόεδρο του Αχιλλέα, για την συνένωση των δύο ομάδων, που ουσιαστικά θα δώσει αέρα πνοής στην ομάδα μας.

Οι συζητήσεις πρέπει να έρθουν σε μια συμφωνία ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες περί των βασικών θεμάτων που απαιτούνται απο όλους τους φιλάθλους του Πιερικού. Απο εκεί και πέρα εφόσον καρποφορήσει αυτή η συνένωση που είναι μονόδρομος για τον Πιερικό (γιατί για περί εκκαθάρισης δεν θέλει να μιλάει κανείς απο αυτούς που πρέπει), θα έχει την δυνατότητα η ομάδα να ανασάνει οικονομικά και να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι που θα επενδύσουν σε μια ομάδα με μηδενικά πλέον χρέη. Ήδη στην περίπτωση αυτή, ακούγονται διάφορες και ελκυστικές περιπτώσεις γνήσιων και άφθαρτων προσώπων, που εαν πάνε όλα καλά, η ομάδα του Πιερικού θα αλλάξει σελίδα στην ιστορία της με νέους και ελπιδοφόρους στόχους.
Απο εκεί και πέρα στα αγωνιστικά θέματα, η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα προετοιμάζεται για τον προτελευταίο επίσημο αγώνα της γετινής Γ’Εθνικής απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αύριο το μεσημέρι μετά την αποθεραπεία θα βγει η αποστολή για την ομάδα που θα ταξιδέψει στην Φιλιππιάδα, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίκτες που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος για να τους δοθεί η ευκαιρία να δείξουν και αυτοί με την σειρά τους, κάποια πράγματα στον προπονητή τους.
(πηγή: PierikosNews)