Ψήνεται… μεταγραφή

20

Το ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει βασικά κενά το καταλαβαίνει ο καθένας, το καταλαβαίνει φυσικά και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

“Και η Μπαρτσελόνα χρειάζεται μεταγραφές, κι όταν βρει τον κατάλληλο παίκτη, τον παίρνει. Αυτο ισχύει και για μας. Όταν βρούμε τον κατάλληλο, θα τον πάρουμε” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό παιχνίδι με την ΚΠΡ και τελευταία υπάρχει η αίσθηση ότι μια μεταγραφή είναι κοντά.

Πρόκειται για αριστερό μεσοεπιθετικό, που σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν παίζει σε καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στη συγκεκριμένη θέση είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα κι όσο αν κατέφυγε σε αλχημείες ο Αναστασιάδης στα φιλικά, δεν κατάφερε να βρει λύση γι΄ αυτή τη θέση.

Στη Νάπολι έπαιξε ο Φακούντο Περέιρα, χθες στο Λονδίνο ξεκίνησε ο Σαλπιγγίδης στα αριστερά της επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν… κανονικό αριστερό ακραίο και φαίνεται πως κάτι κινείται τελευταία σ΄ αυτή την υπόθεση.

Μαζί με την περίπτωση του ακραίου μεσοεπιθετικού, υπάρχει συζήτηση και για έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς σ΄ αυτές τις δύο θέσεις, η ενίσχυση προέχει.

Όπως είπε ο Αναστασιάδης πρόσφατα, αν αποκτηθεί κάποιος παίκτης αυτή την εποχή, θα είναι παίκτης που ανήκει σε ομάδα και κάνει προετοιμασία, οπότε μετά από λίγες προπονήσεις προσαρμογής θα μπορέσει να παίξει στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.