Ψυχρός… πόλεμος στο Χαριλάου

Άρης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά μετά το τέλος του αγώνα το θέμα δεν ήταν αγωνιστικό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν πήγε στην συνέντευξη τύπου κι όπως είπε ο συνεργάτης του, Δημήτρης Καραμπετάκης, ήταν πολύ εκνευρισμένος με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο τελευταίο δεκαλεπτο, που αφορούσαν τρεις περιπτώσεις, που η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ.

Ο Δημήτρης Σπανός πήρε την… πάσα και εξέφρασε την ενόχλησή του για την απουσία του Παπαδόπουλου…

Aναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη :

“Νομίζω σήμερα ότι δεν θα μου κάνετε ερώτηση για το αν η ομάδα είχε κενά σημεία. Μπήκε δυνατά, συνέχισε δυνατά και έπαιξε ακόμα πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Εχοντας 7-8 τελικές και ένα μόνο σουτ του ΟΦΗ το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είχαμε κατοχή, όρεξη, κάθετο παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά στο πρώτο ημίχρονο δεν έχω παράπονο από κανέναν. Ο,τι δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε στο άμεσο μέλλον. Εγώ ξέρω πως από αυτά τα παιχνίδια παίρνεις, το καλύτερο που μπορείς. Εμείς σήμερα δεν βάλαμε γκολ και θεωρώ από εκεί και έπειτα πως πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Σε τι αδικήθηκε ο ΟΦΗ; Γιατί δεν ήρθε ο κ. Παπαδόπουλος; Για τρία αράουτ. Ξαναλέω, βλέπω μια σειρά καταστάσεων τον τελευταίο μήνα. Κερδίζουμε εδώ μέσα πάει η ομάδα στο χωριό της λέει χάσαμε άδικα. Εγώ τον κ. Παπαδόπουλο, τον σέβομαι, είναι φίλος μου, μιλάω χρόνια μαζί του. Είναι unfair, όμως η κίνησή του να μην είναι εδώ και απέναντι σε μένα και στον Αρη. Αν ο διαιτητής έβγαζε κόκκινες, δεν έδινε πέναλτι πχ στον ΟΦΗ, θα ήμουν μαζί του, γιατί όμως δεν είναι εδώ τώρα;”.

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο: “Συνεχίζουμε. Μην έχουμε αυταπάτες πως θα βρούμε μια χαλαρή ομάδα την Τετάρτη. Ο Παναιγιάλειους, έχει κόσμο, μέταλλο και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι από το σημερινό. Πρέπει να κερδίσουμε στο Αίγιο για να κάνουμε καλές γιορτές. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Ο κόσμος πάντα είναι ο πιο άξιος κριτής και φάνηκε από το χειροκρότημα στο τέλος στους παίκτες”.

Για την χρησιμοποίηση του Μιλούνοβιτς, αντί του Καπνίδη που έμεινε εκτός αποστολής: “Πίστευα γι’ αυτό το παιχνίδι τον Μιλούνοβιτς, αντί του Καπνίδη. Πίστευα θα μου δώσει περισσότερα πράγματα από τον Καπνίδη. Οι λόγοι που έμεινε εκτός ο Αντώνης (σ.σ. Καπνίδης) είναι ξεκάθαρα τακτικοί”.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης δήλωσε από την πλευρά του: ”Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο του Αρη. Ακολουθήσαμε πολύ πιστά το πλάνο που είχαμε. Αν πούμε ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν σε ισορροπία, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιεστικοί και δεν τους αφήσαμε. Εκτός από μια φάση, δεν έκαναν κάτι παραπάνω. Εμείς είχαμε κάποιες κεφαλιές που ήταν πολύ επικίνδυνες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας ακολουθεί σε κάθε παιχνίδι.”

Για τις μεταβιβάσεις προς την άμυνα: “Αυτή είναι μια συνολική προσπάθεια. Υπάρχουν κάποιοι αυτοματισμοί που βγαίνουν, αλλά δε παίζουμε μόνοι μας. Ειδικά σήμερα που είχαμε απέναντι μια έμπειρη ομάδα. Αυτό θα βελτιωθεί στη συνέχεια.”