«Όλα καλά με Άρη – σούπερ μάρκετ, Κινέζοι στη Βέροια»

192

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ετοιμάζεται να διεκδικήσει και να πάρει την ΠΑΕ Άρης, που θα συσταθεί μετά τη γενική συνέλευση της 30ης Μαίου και μιλώντας στη σημερινή Real News, επισήμανε ότι όλα βαίνουν καλώς στον Άρη και συμπλήρωσε ότι η Βέροια θα καταλήξει σε κινέζικα χέρια.

«Ο Άρης θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής και του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι στη Super League. Αρχικά, ο στόχος μας ήταν διπλός, η εκκαθάριση της ομάδας και η άνοδός της. Δεν θα πανηγυρίσω επειδή ο Άρης ανέβηκε φέτος στη Football League ή επειδή του χρόνου θα αγωνίζεται στη Super League. Aυτά είναι αυτονόητα πράγματα για μια ομάδα με την ιστορία και τον κόσμο της. Το μόνο που με φόβιζε είναι ότι δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο, όμως, δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Σε δέκα ημέρες η εκκαθάριση θα τελειώσει και ο Άρης θα αγωνίζεται απρόσκοπτα στην κατηγορία, την παρουσία του στην οποία κέρδισε με το σπαθί του και τον αγώνα του», είπε ο Καρυπίδης, αναφερόμενος στον Άρη.

Αναφέρθηκε βέβαια και στο μέλλον της Βέροιας.

«Όσο για τη Βέροια, κοιτάξτε, ζω εκεί και θέλω να τη βλέπω πάντοτε να προοδεύει. Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ και όπου μπορώ να βοηθήσω. Η διάδοχη κατάσταση είναι εξασφαλισμένη και θα την οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες ημέρες. Πρόκειται για μια εταιρεία από το εξωτερικό, από την Κίνα συγκεκριμένα, και σε λίγες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», είπε.

Όσο για την πτώχευση της εταιρείας του και τα προβλήματα με τα σούπερ μάρκετ ;

«Δεν υπάρχει κανένα λουκέτο, πριν από δύο χρόνια είχαμε παραλάβει την Αρβανιτίδης Α.Ε. με 130 εκατομμύρια ευρώ χρέη, το ύψος των οποίων σήμερα έχουμε μειώσει κατά πολύ. Καμία εταιρεία μου δεν θα κλείσει και μένει μόνο να ρυθμίσουμε τις οφειλές σε ΙΚΑ και εφορία μέσω του άρθρου 99»