“Όλα ξεκινάνε από την ΕΠΟ, έχει δημιουργηθεί ένα δίχτυ διαπλοκής”

73

O βουλευτής των Aνεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε στον “Arena FM” για την συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο πλέον. Εδώ και πολλά χρόνια έπρεπε κάποιος να βάλει το μαχαίρι βαθιά να φτάσει στο κόκαλο. Όλα ξεκινάνε από την ΕΠΟ, έχει δημιουργηθεί ένα δίχτυ διαπλοκής και λειτουργεί με τέτοιον τρόπο που είναι εξοντωτικός για όλους τους υπόλοιπους. Υπάρχει διαιτησία η οποία κάνει μονίμως λάθη υπέρ μιας ομάδας και σε βάρος όλων των υπολοίπων. Ποτέ κανένας διαιτητής δεν έχει τιμωρηθεί για τα λάθη που κάνει σε βάρος όλων των υπολοίπων. Όμως όταν κάποιος έκανε λάθος κατά του Ολυμπιακού, τότε τιμωρείτε σκληρά. Δεν θα ξεχάσουμε τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μόνος που δεν είχε δει το πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού ήταν ο Γιάχος και ο βοηθός. Ο διαιτητής αυτός τιμωρήθηκε για εκείνες τις αγωνιστικές των πλέι οφ και την επόμενη χρονιά ήταν κανονικά στους πίνακες. Γίνεται έτσι να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο;

Τα ποσά είναι πολύ μεγάλα από τότε που μπήκε και το στοίχημα. Ζούμε σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον. Βούιξε το σύμπαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με τα χρήματα που παίχτηκαν στην Μαλαισία . Για να πληρωθεί η απόδοση έπρεπε να τελειώσει και το ματς. Και έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τελειώσει το ματς, για ποιον λόγο έγιναν όλα αυτά. Το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει πριν πολύ ώρα. Δεν έδωσε και το καταφανέστατο πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή άμα το έδινε τι θα άλλαζε, πάλι όλα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού» .

Για το αν η κυβέρνηση θα φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο: «Έχει την διάθεση, παρόλο κάποιοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να κάμψουν τις προσπάθειες αυτές. Είτε μέσω της FIFA είτε μέσω της UEFA, ασκούν πολύ μεγάλες πιέσεις».

Αναφορικά με το Grexit: «Ο στόχος δεν είναι να βγούμε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις , πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να σταματήσει αυτή η βρομιά».