Όλα όσα θα γίνουν στην γιορτή του ΠΑΟΚ!

350

Η γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, την οποία θα παρουσιάσουν οι γνωστοί για τα Παοκτσήδηκα αισθήματα τους Γιώργος Μαυρίδης και Ελένη Τσολάκη, θα χωριστεί σε τρεις χρονικές ενότητες: το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Όσα συμβολίζει: Το παρελθόν της ομάδας θα συμβολίζει μια καρδιά που διατήρησε την σπίθα του ΠΑΟΚ ζωντανή, το παρόν θα είναι η φωνή που δίνει ζωή στον οργανισμό ΠΑΟΚ ενώ το μέλλον θα καθρεφτίζει το πάθος για το σύλλογο.

Το χρονικό της γιορτής: Η εκδήλωση που θα ξεκινήσει με ένα οπτικοακουστικό σόου. Στην χρονική ενότητα «παρελθόν» θα προβληθεί μέρους του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ και θα βραβευτούν προσωπικότητες του παρελθόντος. Το παρόν συγκεντρώνει αθλητές απ΄όλες τις ομάδες του ΠΑΟΚ ενώ το μέλλον θα είναι αφιερωμένο στους οπαδούς της ομάδας. Η εκδήλωση κορυφώνεται με μουσική παράσταση.

Ποιοι θα παρευρεθούν: Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει το παρόν στο Μέγαρο Μουσικής, όπως και εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Η χωρητικότητα του Μεγάρου ανέρχεται στα 1400 άτομα και στην εκδήλωση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι διαφόρων ομάδων και ομοσπονδιών, εκπρόσωποι συνδέσμων και φιλάθλων σε συνεργασία με την συντονιστική του ΠΑΟΚ, διοικητικοί παράγοντες από το παρελθόν καθώς και το παρόν, μέρος των κατόχων διαρκείας, βετεράνοι και χορηγοί.

Οι βραβεύσεις: Η οργανωτική επιτροπή θα βραβεύσει τις ομάδες του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν τίτλους. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, στο βόλεϊ και στο χάντμπολ, συμπεριλαμβανομένων των γυναικείων τμημάτων του Δικεφάλου.

Ποιοι θα τιμηθούν: Τιμητικές πλακέτες θα δοθούν και στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου αλλά και στους αθλητές του ΠΑΟΚ: Ηλία Παυλίδη, Ευστάθιο Στρουμπή, Δημήτρη Τσεκερίδη και Γιάννη Ταμουρίδη.

Που θα μεταδοθεί: Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της Nova και από το επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ.