“Όλοι με αποθεώνουν, αλλά είμαι το ίδιο άτομο που απολύθηκε από την Ελλάδα

88

Ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το στραβοπάτημα της Τότεναμ που της έδωσε το πρωτάθλημα στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι χαρούμενος αλλά είναι ο ίδιος άνθρωπος που απολύθηκε από την Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι τόσο υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, τον πρόεδρο, το προσωπικό, τους φιλάθλους μας και όλη την κοινωνία του Λέστερ. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και είμαι τόσο χαρούμενος για όλους. Ποτέ δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο, απ’ όταν ανέλαβα την ομάδα. Είμαι ρεαλιστής και απλώς ήθελα να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε, βοηθώντας τους παίκτες μας να γίνονται όλο και καλύτεροι. και να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως θα φτάναμε ως εδώ. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί ποτέ χωρίς την αφοσίωση, την αποφασιστικότητα και το χαρακτήρα τους. Σε κάθε παιχνίδι παλεύαμε ο ένας για τον άλλο και αυτό είναι που λατρεύω σε αυτή την ομάδα. Αξίζουν να είναι πρωταθλητές», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Αλεπούδων ο Ιταλός προπονητής.

Στην συνέχεια μίλησε και για την απόλυση του από την Εθνική ομάδα λέγοντας τα εξής:«Πάντα πίστευα ότι θα κερδίσω έναν τίτλο αργά ή γρήγορα. Όλοι με αποθεώνουν, αλλά θα ήθελα να θυμίσω ότι είμαι το ίδιο άτομο που απολύθηκε από την Ελλάδα. Θα μείνω στη Λέστερ ακόμη κι αν τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος ξέρουμε ότι η σεζόν αυτή δεν θα επαναληφθεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλοι θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε κάθε έκφανση της ζωής».