«Όταν δεν κερδίζεις, είναι σημαντικό να μην χάσεις»

146

Σύμφωνα με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση στα Χανιά, θα μπορούσε να έχει νικήσει, ενώ μίλησε και για την διαχείρηση του ρόστερ, ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Το πλάνο ήταν και σε αυτό το παιχνίδι να νικήσουμε, αλλά είχαμε στο μυαλό μας την διαφορά που υπάρχει στα πλέι οφ να μη γίνει μεγαλύτερη, Εμείς έχουμε πετύχει αυτό που θέλαμε και μπορώ να πω ότι είχαμε κι αρκετές ευκαιρίες, όπως και ο Πλατανιάς. Πιστεύω ότι ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι κι αν κάποιος ήταν πιο κοντά στη νίκη, πιστεύω ήμασταν εμείς».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε μέσα και να προσπαθούμε να κερδίσουμε. Αλλά όταν δεν κερδίζεις πιο σημαντικό είναι να μην χάσεις. Αυτό που μπορώ να κρατήσω είναι ότι είχαμε σωστό πλάνο, πειθαρχεία, ήμασταν οργανωμένοι και ο αντίπαλος έκανε λίγες ευκαιρίες».

Για την αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Οσο πλησιάζει το τέλος και προετοιμάζεις την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια, προσέχεις και τους βαθμούς. Και με τον Πανιώνιο, δεν μπορώ να πω δεν ήμασταν καλοί και στα τελευταία δύο παιχνίδια το ένα το κερδίσαμε και στο άλλο είχαμε θετική εικόνα. Εννοείται ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα κι ελπίζω να το βγάλουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ότι έπαιξε ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές: «Είχαμε αρκετούς παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς. Κάποιοι άλλοι, όπως ο Μαλεζάς δεν είχαν παίξει πολλά παιχνίδια και ο Μακ προερχόταν από μεγάλη απουσία. Αυτά τα πράγματα μας καθυστερούν. Οταν οι παίκτες παίζουνε μετά από καιρό, σίγουρα χρειάζονται 1-2-3 παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Όλο αυτό το σκεφτόμασταν, προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να καλύψουμε κάποια κενά και είμαι ικανοποιημένος από όσους έπαίξαν και μπορούν να είναι μέσα στις βασικές επιλογές μου».

Για το αν προτιμά τον Πανιώνιο ή τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η βαθμολογία με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι μπέρδεμα. Δεν ξέρεις κανείς τους βαθμούς κάποιων ομάδων και ποιος θα μπει σαν πέμπτος. Σίγουρα όποιος και να μπει είτε ο ΠΑΣ είτε ο Πανιώνιος είναι καλές ομάδες, όπως και ο Πλατανιάς μπορούσε να μπει. Σίγουρα θα έχουμε δυνατά παιχνίδια. Εξαρτάται από το ξεκίνημα, την κλήρωση, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι γυρνούν παίκτες, έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε και να κάνουμε κάτι καλό».