Ότι γλιτώσουν!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καταρτίσει το νέο του ρόστερ εν μέσω της οικονομικής στενότητας και παράλληλα να απαλλαγούν από τα συμβόλαια αυτών που δεν υπολογίζονται.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μουμπάρακ Ουακασό. Ο Γκανέζος μέσος που πρόσφατα είχε κάνει απίστευτες καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού, αναφέροντας σε δηλώσεις του ότι δεν πληρωνόταν ούτε το…νοίκι του, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συμβόλαιο του Ουακάσο πλέον είναι το υψηλότερο στην ομάδα, καθώς η συμφωνία για φέτος προβλέπει 700 χιλιάδες ευρώ. Μετά την φυγή του Μάρκους Μπεργκ για τα Εμιράτα, δεν υπάρχει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, στην προσπάθεια να γλιτώσει τα περίπου 2.500.000 που θα πρέπει να λάβει ως το 2019 ο Γκανέζος, οι «Πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν…χωρίς αντάλλαγμα, με τον ποδοσφαιριστή να χαρίζει και μια μικρή οφειλή από πέρσι.

Μάλιστα ο Ουακάσο φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με την Αλαβές, και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί απλά να προσθέσει στην συμφωνία κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.