Ό,τι δεν έκανε στην Τούμπα

19

Ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στη Λεωφόρο επισήμως σήμερα, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον Παναθηναϊκό. Αυτή ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του διεθνή μέσου για να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά, ό,τι δηλαδή δεν κατάφερε στην

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό που τον ανέδειξε δοκίμασε την τύχη του στην Ιταλία και την Πάρμα. Δεν μπόρεσε ποτέ όμως να πείσει τους Ιταλούς και πέρσι επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2013. Στο πρώτο μισό της χρονιάς είχε κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά στο δεύτερο εξάμηνο χάθηκε.

Επέστρεψε στην Πάρμα η οποία δεν είχε διάθεση ούτε δανεικό να τον δώσει κάπου με αποτέλεσμα να τον αφήσει ελεύθερο. Τα δύσκολα δεν είχαν έρθει ακόμα για τον Νίνη, που από ένας από τους 100 πιο ελπιδοφόρους παίκτες που είχε χαρακτηριστεί το 2008 από το ισπανικό περιοδικό «Don Balon» έφτασε στο σημείο να μην βρίσκεται ομάδα έξι χρόνια μετά.

Η θερινή μεταγραφική περίοδος πήγε χαμένη και η λύση δόθηκε τελικά με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, μέσω του οποίου από τον Γενάρη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής θα επιδιώξει να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 24 ετών.