“Ότι είχαμε να αποδείξουμε, το αποδείξαμε!”

79

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του κυπέλλου και μίλησε ως… πραγματικός αρχηγός!

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία του δίπλα στο Κύπελλο: «Είναι ένας τελικός είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε.  Έχουμε κάνει αυτό που πρέπει για ένα τελικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάρει το κύπελλο η χρονιά θα θεωρείται επιτυχημένη: «Μπορεί ο κόσμος να σκέφτεται έτσι, αλλά  για μένα και για όλη την ομάδα κάναμε αυτό που έπρεπε όλη τη χρονιά. Μαζέψαμε τους περισσότερους όλους τους αγώνες και κερδίσαμε τα πιο πολλά ματς, όμως κάποιοι μας έκλεψαν τον τίτλο».

Για το πως νιώθει που αύριο ίσως σηκώσει τον πρώτο τίτλο με τον ΠΑΟΚ: «Αυτός  ήταν ο σκοπός που  ήρθα ξανά στην ομάδα. Για να κερδίζω τίτλους με την αγαπημένη μου ομάδα και πρώτα απ όλα θέλω να κερδίσουμε το κύπελλο και το σκέφτομαι μετά αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και θέλω να τελειώσω με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη σεζόν».

Για το αν η κατάκτηση του Euro με την Πορτογαλία ή το Κύπελλο Ελλάδας, έχουν την ίδια γεύση : “Είναι διαφορετικό είναι μια χώρα που έχεις από πίσω σου και δεν είναι ότι δουλεύεις όλη τη σεζόν. Με την Εθνική είναι ένας μήνας δουλειά. Για μένα είναι διαφορετικό γιατί τώρα είναι με την αγαπημένη μου ομαδα και δεν έχω κερδίσει τίποτα και φέτος έχω την ευκαιρία να το κάνω και δεν θέλω να πάει χαμένη».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο : “Δεν χρειάζεται να στείλω ένα συγκεκριμένο μήνυμα οι φίλαθλοί μας αν δεν τον προκαλούν είναι όπως όλοι οι φίλαθλοι στην Ελλάδα. Νομίζω τα μέτρα ασφαλείας είναι καλά και εμείς  θέλουμε να είναι δίπλα μας και την επόμενη σεζόν το νιώθαμε φέτος σε άδειο γήπεδο. Ίσως είμαστε η πρώτη ομάδα που έχει παίξει τόσα παιχνίδι σε άδειο γήπεδο»

Για το τι του έμαθε αυτή η σεζόν: «Έμαθα πολλά πράγματα έμαθα να μένω ήρεμος σε φάσεις που είναι πολύ δύσκολες και εύχομαι αυτό που έγινε φέτος να μην γίνει και τις υπόλοιπες χρονιές. Δεν είναι όμορφο να νιώθει ένας ποδοσφαιριστής να σε κλέβουν μέσα από τα χέρια σου κάτι που έχεις κερδίσει».

Για τον άν ο ΠΑΟΚ έχει να αποδείξει κάτι : “Νομίζω δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι. Έχουμε αποδείξει όλη τη σεζόν ποιοι είμαστε και αν δεν μας είχαν πάρει τους βαθμούς θα ήταν άλλος πρωταθλητής. Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς, για τον κόσμο τον πρόεδρό μας και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ”

Για το που θα κριθεί ο τελικός: “Αυτά τα παιχνίδια και οι τελικοί κρίνονται στις λεπτομέρειες και οι δύο ομάδες θα μπουν για να κερδίσουν το παιχνίδι και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες”