Ότι μας συμφέρει και… όπως μας συμφέρει

Μια πολύ παράξενη πειθαρχική δίωξη έστω και εταιροχρονισμένα ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η οποία αφορά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να απολογηθεί γιατί στο ματς με τον Φωστήρα, αλλά και στα δύο παιχνίδια της φάσης των 16 με τον Τύρναβο, ούτε προπονητής ούτε ποδοσφαιριστές δεν τήρησαν τις υποχρεώσεις τους προς τον ΟΤΕ TV αφού δεν έκαναν δηλώσεις, ενώ θα τιμωρηθεί και ο Αντώνης Νικοπολίδης γιατί κάθισε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Ο.Σ.Φ.Π. μόνο στο ματς με τον Φωστήρα.

Στους αγώνες με τον Τύρναβο ο Βίτορ Περέιρα που δεν μίλησε με την σειρά του πουθενά, ήταν ο πρώτος προπονητής των ερυθρόλευκων, με τον  Κ.Α.Π. να είναι σαφής και να μιλά για τιμωρία μέχρι τεσσάρων αγωνιστικών.

Επί της ουσίας με την παράλειψη αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος υπέπεσε σε παρόμοιο παράπτωμα δεν τιμωρείται.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς: α) Για την περίπτωση Α, από τις διατάξεις του Παραρτήματος Α περ. Β εδ. 7 της από 14/07/2014 Προκήρυξης Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2014 – 2015 και του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και β) Για την περίπτωση Β, από τις διατάξεις του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων (αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, Φωστήρας-Ολυμπιακός της 7/1/2015 και Τύρναβος-Ολυμπιακός της 21/1/2015)».