“Ότι πει ο Θεός”

24

ΚΙΣΙΝΑΟΥ

Δύο φορές, ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε επίκληση στην Θεία δύναμη. Κι η αλήθεια είναι πως έτσι πως εξελίχτηκαν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ την χρειάζεται, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με την Ζίμπρου, εδώ στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας.

Τα προβλήματα γνωστά, κι ο Αναστασιάδης έθεσε κι άλλα στο τραπέζι. “Πως λένε ότι είμαστε φαβορί, ακόμη δεν έχουμε επίσημο παιχνίδι” είπε μεταξύ άλλων, χωρίς να έχει άδικο, ενώ εκτός από τον αυριανό αντίπαλο, αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τον Τζαβέλλα και τον Βίτορ…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το παιχνίδι : “Είναι το μόνο που κάνει φαβορί την Ζίμπρου, έχει στα πόδια της 10 επίσημα παιχνίδια, είναι μεγάλο αβαντάζ γι΄ αυτούς, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, κι απορώ πως έχει ειπωθεί πως είμαστε φαβορί εμείς κι όχι αυτοί.

Έχει περάσει αυτό, ότι είμαστε φαβορί, χωρίς να μας έχουν δει ακόμα. Είμαστε μια νέα ομάδα, και απορώ μ΄ αυτό. Γνωρίζω γιατί το κάνουν, θέλουν να μας φορτώσουν ακόμη ένα πρόβλημα.

Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Αυτή τη στιγμή, έχουν το προβάδισμα λόγω περισσότερων αγώνων, και είναι μια ομάδα, η οποία θέλει πάρα πολύ προσοχή, την έχω δει σε όλους τους αγώνες που έχει παίξει. Δε σε φοβίζει, αλλά σε προβληματίζει.

Είναι πολύ δυνατή στον αέρα, είναι ψηλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ στον τομέα αυτό”

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ : “Ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, αυτούς τους 2 μήνες, και πιστεύω ότι όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε, θα ευοδοθεί. Αρχής γενομένης από αύριο.

Δεν θα πούμε ότι είμαστε στο 100%, θα είναι ψέμα. Αλλά περιμένω κι εγώ να δώ σε ποια κατάσταση θα είμαστε αύριο. Αύριο είναι τα επίσημα παιχνίδια”

Για το αν η ιστορία Τζαβέλλα – Βίτορ θα επηρεάσει την ομάδα : Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνουν, δεν υπήρχε αιτία. Εγώ πάντα από τα αρνητικά, βγάζω το θετικό. Πάντα λέω ότι η Παναγιά έτσι το κάνει. Ώστε να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι εδώ. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, και όσο πιο πολλές φορές, εμείς κάναμε την προετοιμασία μας, δουλέψαμε, είμαστε εδώ, ότι πει ο Θεός”

Για το παιχνίδι μίλησε και ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος είπε τα εξής :

“Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μας, έχουμε προετοιμαστεί σχεδόν δύο μήνες, γι΄ αυτά τα ματς. Η Ζίμπρου έχει παίξει πολλά επίσημα παιχνίδια, αυτό είναι αβαντάζ γι΄ αυτήν και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην την υποτιμήσουμε. Έχει περάσει δύο γύρους, πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι.

Είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια, αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εδώ.

Σε ότι αφορά εμένα, θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής και θα δώσω το 100%”