“Όχι σε τραβεστί λύσεις”

22

Ως επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ήρθε η ανακοίνωση της ΚΜΑ, μετά τη συνάντηση που έγινε με τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ο οποίος πήρε ουσιαστικά το πράσινο φως να προχωρήσει.

Με ανακοίνωση, που εξέδωσε, η ΚΜΑ ισχυροποιεί τον Στεφανίδη και χαρακτηρίζει “τραβεστί λύσεις”, είτε την αγορά ΑΦΜ, είτε την πρώση στην Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

“Σήμερα, 21/7/2014, πραγματοποιήθηκε ευρεία συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μεταξύ του ΑΣ ΑΡΗΣ, της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, του τμήματος Marketing της ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, εκπροσωπούμενο από τον Ντίνο Κούη, σύμβουλο της διοίκησης.

Για τελευταία φορά θέλουμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει νόμιμη διοίκηση και όσοι ορέγονται είτε τη λύση «τραβεστί» αγοράς άλλου Α.Φ.Μ.  είτε τη λύση της Γ’ Εθνικής, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Καλούμε τον γίγαντα Λαό του ΑΡΗ να κλείσει τα αυτιά του στις… σειρήνες της Γ’ Εθνικής και του περιβόητου Α.Φ.Μ.

Υ.Γ.: Για να μην νομίζουν οι διάφοροι καλοθελητές ότι ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ επιθυμούμε κάτι διαφορετικό, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η θέση των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ είναι η στήριξη στη σημερινή διοίκηση και καλούμε τον Λαό του ΑΡΗ να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αγαπημένη του ομάδα”