«Όχι big 4 αλλά big 6»

94

O Λευτέρης Αρβανίτης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έθιξε ένα θέμα για τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας τονίζοντας πως αυτές δεν είναι 4 αλλά 6.

Διαβάστε όσα έγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Αρης:

“Ένα καινούργιο σλόγκαν προσπαθούν να επιβάλουν το τελευταίο διάστημα γνωστοί αδρά αμειβόμενοι κύκλοι στον ελληνικό αθλητισμό.
Είναι το γνωστό Big 4 το οποίο εντάσσεται στο σχέδιο του ”μία πόλη,μία ομάδα” κτλ φαιδρά και γελοία που χαρακτηρίζουν αυτούς που τα σκέφτονται και προσπαθούν να τα επιβάλουν.

Big 4, δηλαδή 3 ομάδες των Αθηνών και 1 από την Θεσ/νίκη.
Λοιπόν κοιτάξτε λίγο κάτι, Big 4 στον ελληνικό αθλητισμό δεν υπάρχει , Big 6 υπάρχει.
Δηλαδή 3 ομάδες από την Θεσ/νίκη και 3 από την Αθήνα.
Έξι σύλλογοι που ιστορικά έχουν κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει σε διάφορα αθλήματα και έχουν ιστορία πάνω ή περίπου έναν αιώνα , με κόσμο,με τίτλους με διακρίσεις και επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.
Άλλος περισσότερες άλλος λιγότερες όλοι όμως έχουν να επιδείξουν κάτι ισχυρό και μεγάλο.

Η επιμονή να περιορίσεις κάτι που δεν περιορίζεται, (έχω εξηγήσει σε παλαιότερη δήλωσή μου σχετικά με το DNA της Θεσσαλονίκης το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει διότι είναι αφύσικο και ανώμαλο…) την επιμονή λοιπόν αυτή μόνο ένας υπερφίαλος,κομπορρήμων,αμετροεπής και στην τελική βλάκας θα μπορούσε να την έχει.
Η αλλοίωση της φυσιογνωμίας της πόλης μας δεν μπορεί να περάσει.
Δεν θα το καταφέρετε όσο κι αν προσπαθήσετε , όσα χρήματα κι αν σπαταλήσετε , όσους φορείς της Θεσ/νίκης κι αν εξαγοράσετε.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ !!!

Άντε γεια σας τώρα…..”