Ύποπτοι αυτοί, που τα… έφαγαν

21

Το παιχνίδι αφορά την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε (10) και σύμφωνα με την Federbet στοιχηματίστηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξή του πολλά χρήματα στη νίκη του γηπεδούχου με τουλάχιστον 3 τέρματα διαφορά καθώς και στο over.

Η ροή αυτού του στοιχηματισμού υπήρξε πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του, με αποτέλεσμα η Federbet να διαπιστώνει “ανωμαλίες” στο live ποντάρισμα και να χαρακτηρίζει τις αποδόσεις “τρελές και μη ρεαλιστικές”.

Όπως τονίζεται στην έκθεση της εταιρίας: “Όποιος έβαλε τα λεφτά, φαινόταν να γνώριζε ότι το ματς θα έληγε με εύκολη νίκη του γηπεδούχου και μάλιστα με πολλά γκολ”.

Πρέπει να πούμε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα και ο αριθμός των γκολ που σημειώθηκαν δικαίωσαν αυτούς που πόνταραν.

Η Federbet μάλιστα δεν διστάζει να αναφέρει ότι οι υποψίες πέφτουν σε κάποιους παίκτες της ομάδας που ηττήθηκε και όχι αυτής που νίκησε.

Θυμίζουμε ότι η Federbet είχε συντάξει παρόμοια έκθεση και πριν από δέκα ημέρες για ματς της 8ης αγωνιστικής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αναφορές της Federbet δεν έχουν τεθεί στη διάθεση των ποδοσφαιρικών αρχών ή της ελληνικής δικαιοσύνης, καθώς δεν υπάρχει σχετική συνεργασία μαζί της. Οι εκθέσεις που τίθενται στη διάθεση των ελληνικών αρχών (ποδοσφαιρικών και πολιτειακών) είναι αυτές της Sportradar με την οποία συνεργάζεται στενά η UEFA.

Πηγή : contra.gr