Λέει, ότι μιλάει με τον ΠΑΟΚ

Ο ατζέντης του Γαλλο-ιβοριανού αμυντικού της Βιτορούλ, Κέβιν Μπολί αποκάλυψε ότι μιλάει εδώ και καιρό με τον ΠΑΟΚ για τον πελάτη του.

Βροχή πέφτουν τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία για το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στο Βουκουρέστι και τους μεταγραφικούς στόχους που παρακολούθησε.

Επιπλέον νερό στο μύλο έδωσε ο Μιχάι Ζόιτα, ο οποίος εκπροσωπεί τον Γαλλο-ιβοριανό αμυντικό Κέβιν Μπολί, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ δεν συζητήσαμε χθες που ήταν το παιχνίδι, αλλά έχουμε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό. Ο Μπολί είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο ρουμανικό πρωτάθλημα, μπορεί άνετα να παίξει στη Γαλλία, είναι ένας πολυχρηστικός αμυντικός που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις».

Σε ότι αφορά τον Φλορίν Τανάσε, ο οποίος γράφτηκε επίσης ότι ενδιαφέρει τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Ρουμάνος μάνατζερ εκτιμά ότι είναι εκτός οικονομικού βεληνεκούς του ελληνικού συλλόγου: «Για τον Τανάσε η Στεάουα εκτιμώ ότι θα ζητήσει από 4 έως 6 εκατομμύρια ευρώ, αφού σιγά – σιγά ξαναβρίσκει τον καλό εαυτού του.
Σε ότι αφορά τον Φλορινέλ Κόμαν, νομίζω ότι ο Χάτζι θα δυσκολευτεί πολύ να τον κρατήσει στη Βιτορούλ».

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, ο Λούμπος Μίχελ όντως πήγε να τσεκάρει ιδίοις όμμασι παίκτες στην Ρουμανία, την οποία θεωρεί καλή και ελκυστική αγορά, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Ο Τανάσε της Στεάουα είναι όντως εκτός οικονομικού βεληνεκούς του ΠΑΟΚ, πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση κρίνεται αυτή του 19χρονου αριστερού εξτρέμ Φλορινέλ Κόμαν, ενώ στην λίστα βρίσκονται και κάποια άλλα ονόματα όπως αυτά του Μπολί, των μέσων της Στεάουα Οβίντιου Ποπέσκου και Σάλεϊ Μουνίρου, οι οποίοι εξετάζονται.

(sdna)