200 εισιτήρια για Μολδαβία

46

Τη συμπαράσταση 200 φιλάθλων του θα έχει ο ΠΑΟΚ στη μακρινή Μολδαβία, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι της Ζίμπρου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Βιτάλι Γκραμάντα, μίλησε στον «Arena 89,4» για διαδικαστικά ζητήματα του παιχνιδιού, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα από αυτά ήταν ο αριθμός των εισιτηρίων που θα έχει ο «δικέφαλος».

«Εχω πληροφορίες για 200 άτομα», είπε ο εκπρόσωπος της Ζίμπρου, ενώ για την παρουσία των δικών τους φιλάθλων είπε: «Έχουμε ένα μικρό γήπεδο 10.500 θεατών χωρητικότητας και περιμένουμε περίπου 9.000 κόσμο. Σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς το τι θα γίνει».

Ερωτηθείς για την τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού, τόνισε: «Από όσο ξέρω θα υπάρχει τηλεόραση από την Ελλάδα που θα δείξει το παιχνίδι.  Στην Μολδαβία θα γίνει η μετάδοση από το MoldovaSport».

Τέλος, για τον καιρό στη Μολδαβία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ζίμπρου, είπε: «Είναι ευμετάβλητες οι καιρικές συνθήκες. Μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να βρέχει όπως έγινε και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι προβλέψεις λένε πως ο καιρός την ημέρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα είναι καλός ζεστός αλλά στην Μολδαβία ποτέ δεν ξέρεις».