«Άδειασμα» Γαλανού από Καλαϊτζίδη

17

Και… επίσημα πλέον υπάρχει «θέμα» ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς και ο προπονητής του Άρη στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη Τύπου του Γαλανού όπου είχε δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει τον Καλαϊτζίδη ως προπονητή-μάνατζερ: «Μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή η τοποθέτηση του ερασιτέχνη προσδιορίζει ακριβώς το ρόλο μου. Η συμφωνία η δική μου είναι με το ερασιτέχνη. Ότι έχω να το πω το λέω στο ΑΣ. Βεβαίως ο κ. Γάλανος είναι συνεργάτης μου, αλλά η σύμβασή μου είναι με τον ερασιτέχνη».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν προβλήματα στον Άρη ο Καλαϊτζίδης είπε: «Έχει τοποθετηθεί η διοίκηση του ερασιτέχνη. Απλά το να εξωτερικεύουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι μας δεν είναι το καλύτερο. Προτιμότερο είναι να τα λύσουμε μέσα. Τα τελευταία χρόνια ο Άρης έχει δημιουργήσει μόνος του προβλήματα. Πρέπει να εξαφανίσουμε φαινόμενα του παρελθόντος. Τα προβλήματα λύνονται, αρκεί να τα εντοπίσεις»

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις, ελέγχουμε πλήρως τους αγώνες, απλά δεν είμαστε εύστοχοι. Θέλει συνεχή προσπάθεια. Να βελτιωθούμε στις συνεργασίες και τις εκτελέσεις».