«Αφήσαμε εδώ δύο βαθμούς»

Ο Βίτορ Περέιρα δεν είχε παράπονα από όσα συνάντησε στην Τούμπα, καθώς τα βρήκε όλα φυσιολογικά, είχε όμως παράπονο από το αποτέλεσμα, καθώς όπως είπε, ο Ολυμπιακός έχασε δύο βαθμούς στην Τούμπα, δεν πήρε έναν…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού :

“Ήμασταν καλύτεροι, διεκδικήσαμε τη νίκη, σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς εδώ. Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, με τα δικά τους όπλα, οι οπαδοί είχαν ενθουσιασμό, που ήταν φυσιολογικός.

Έχω ζήσει πολλά ντέρμπι στην Πορτογαλία, ήταν απόλυτα φυσιολογικές οι συνθήκες εδώ. Αυτό, που θέλω να πω είναι ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο, να παίζεται ποδόσφαιρο, να μην επηρεάζονται απο τα εξωαγωνιστικά. Στους παίκτες είπα ότι πρέπει να παίξουμε με την ποιότητα, που έχουμε και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Δεν θέλαμε διακοπές στο παιχνίδι, θέλαμε να υπάρχει ρυθμός, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ήμασταν καλύτεροι.

Από την ώρα που ήρθα εδώ, η ομάδα προσπαθεί να παίζει, να είναι καλύτερη, είναι η πιο δυνατή ομάδα, προσπαθεί να κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και αυτό κάνει.

Ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε με τα όπλα του ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ξκαλύτερη ομάδα σήμερα. Μας έλλειπε κάτι στο τελείωμα των φάσεων, γι΄ αυτό φεύγουμε με έναν βαθμό”.