Αυτούς θέλει ο Άρης!

22

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου μέσα στην εβδομάδα θα τρέξουν τα ζητήματα μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη. Άλλωστε έμειναν περίπου λίγα 24ωρα πριν από την «πρώτη» της ομάδας και είναι δεδομένο πως κυρίως για λόγους ουσίας, αλλά και για… ψυχολογικούς, θα γίνει προσπάθεια να «κλείσουν» και να ανακοινωθούν ποδοσφαιριστές.

Ουσιαστικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει καταλήξει στο προφίλ των παικτών που «δικαιούται» να αποκτήσει η ομάδα, χωρίς περιορισμούς. Την τριάδα θα αποτελούν ένας κεντρικός αμυντικός, ένας χαφ κι ένας επιθετικός.

Για την άμυνα, ο τεχνικός του Άρη θέλει αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρεί πως θα «δέσει» καλύτερα με τον Γιαννίτση. Αριστεροπόδαρο παίκτη επιθυμεί και για την μεσαία γραμμή, ενώ για την επίθεση… ψηφίζει εμπειρία.

Αυτό το πλάνο δεν αλλάζει και ενδεχομένως να προστεθούν κι άλλοι παίκτες, αν τελικά στο αυριανό δ.σ. της FootballLeagueδιαφοροποιηθούν (προς τα πάνω…) οι περιορισμοί μεταγραφών για τις ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται πως προτεραιότητα θα δοθεί στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς κι ενός έμπειρου τερματοφύλακα για αντικαταστάτης του Σωκράτη Διούδη.