«Αγανάκτηση για την αδράνεια Σαββίδη»

26

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης, ένας από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους φίλων του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί διαμαρτύρονται για τν αδράνεια που λένε ότι ο μεγαλομέτοχος δείχνει για περιπτώσεις οπαδών που έχουν μπλεξίματα με την δικαιοσύνη και πρέπει αν δίνουν το παρόν σε αστυνομικά τμήματα όταν αγωνίζεται κάποιο τμήμα του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μην έχουν προσωπική και επαγγελματκή ζωή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ( ΠΡΩΗΝ ΟΠΑΔΩΝ). ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Π.Α.Ο.Κ.- ατρομητος ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ- ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ <<ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ>> ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Υ.Γ.1: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Υ.Γ.2: ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ, ΘΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ <<ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ>>.

Υ.Γ.3: ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Υ.Γ.4: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ <<ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ>> ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.