Άγγελος για διαιτησία και… Μάιο

17

Ο Αναστασιάδης, δεν πετούσε, ως συνήθως, στα σύννεφα, μετά και τη σημερινή νίκη στο Παγκρήτιο! Εξήγησε για ποιο λόγο έπαιξε έτσι ο ΠΑΟΚ, με έναν τρόπο, που δεν εχει συνηθίσει φέτος, μίλησε και για τη διαιτησία…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το παιχνίδι : “To βλέπει κι ο πιο δύσκολος αντίπαλος και φίλαθλος. Αυτό που βγάζουμε, οφείλεται στην πολλή δουλειά, την μεγάλη προσπάθεια, η αγωνιστική πειθαρχία είναι πολύ μεγάλη. Είναι πολύ μεγάλη και η θέληση κι αυτό που βγάζουν τα παιδιά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, πιστεύω ότι μπορούν να την πάνε ψηλά την ομάδα”

Είμαστε πολύ κουρασμένοι και θα ήταν λάθος να χτυπάμε γροθιες στα μαχαίρια. Είπαμε να περιμένουμε λίγο τον αντίπαλο, είχαμε ένα καλό 25λεπτο στο πρώτο μέρος, κάναμε το γκολ, είχαμε στιγμές για γκολ, ο αντίπαλος έκανε πολλές πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν κινδυνεύσαμε άμεσα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο λόγω των πολλών σφυριγμάτων. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, δεν ρισκάραμε σε κανένα σημείο, δόξα τω Θεώ, όλα έγιναν καλά.

Σε ότι αφορά τον Εργοτέλη, είναι μια ομάδα, που έχει αλλάξει στα χέρια του Δερμιτζάκη προς το καλύτερο. Είναι δύσκολος αντίπαλος, αν δεν τον πάρεις στα σοβαρά, μπορεί να σου κάνει ζημιά. Κι αυτό φάνηκε στα προηγούμενα παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι δεν μας έκανε επικίνδυνες φάσεις.

Για τη διαιτησία : “Καμιά προσπάθεια δεν χρειάζεται να κάνουμε. Πρέπει να το πάρεις απόφαση. Πρώτον, είναι άνθρωποι και κάνουν κι αυτοί λάθη. Δεύτερον, αν θέλει να κάνει λάθη, δεν κερδίζεις τίποτα. Είπα από την αρχή, ότι πρέπει να μάθεις να κερδίζεις και τον διαιτητή. Με την συμπεριφορά σου και τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται δίπλα, εγώ ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΟΚ και τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής”.

Για το +5 από τον Ολυμπιακό : “Ευχής έργο είναι να είναι μεγαλύτερη η απόσταση από τον 2ο τον Μάιο. Εμείς δεν κάναμε τίποτα ακόμα. Εγώ το ξέρω πολύ καλά και κάνω προσπάθεια να το περάσω στα αποδυτήρια. Εμείς που είμαστε μεγάλοι και μπαρουτοκαπνισμένοι, φτάνουμε κι εμείς στο σημείο να πετάμε μερικές φορές στα σύννεφα. Στα ματς που δεν πήραμε αποτέλεσμα, η ευθυνη ήταν δική μου. Πρέπει τα παιδιά να είναι προσγειωμένα, αλλά πρέπει να είμαι κι εγώ προσγειωμένος. Είναι εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Όλοι μας λένε μπράβο, κι αυτό καμιά φορά γυρίζει μπούμερανγκ. Την ομάδα εγώ την έχω αφήσει στην Παναγιά, αν δεν την είχα αφήσει, θα την έκανα κομμάτια”