Αινιγματικές καταγγελίες από Γαλανό

21

O Γιώργος Γαλανός προχώρησε σε νέες καταγγελίες σήμερα χωρίς, όμως, πάλι να αναφέρεται με ονόματα γύρω από ένα περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη στον Άρη και το οποίο αναφέρεται σε δύο σημεία της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στα γραφεία μας την περασμένη Τετάρτη με πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζίδη. Έπρεπε να είχε φύγει από εκείνη τη μέρα, με αυτόφωρες διαδικασίες. Για εμάς έχει τελειώσει από τον Άρη», είπε μιλώντας στον Arena FM.

Συνεχίζοντας ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη και αναφερόμενος στο περιστατικό είπε:

«Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά, ο κόσμος τό ΄χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου. Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση… Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια. Αλλά εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN, είναι τόσο σοβαρό το θέμα».

Στην ανακοίνωση της Κυριακής αναφέρθηκε ότι «θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Τετάρτη σε βάρος 22χρονου», αλλά και πως «ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τη σοβαρότητα του ηθικού προβλήματος που προέκυψε την περασμένη Τετάρτη… Ας απαντήσει σε αυτή τη μάνα, ο ίδιος, για την επιλογή του…».

O Γαλανός επανέλαβε πως για τον ίδιον ο Καλαϊτζίδης έχει τελειώσει κι ότι ψάχνει τον διάδοχό του, ενώ τα “έχωσε” πάλι στην διοίκηση του Ερασιτέχνη.

«Βρίσκομαι στην Αθήνα για να μιλήσω με υποψήφιους προπονητές για τον Άρη. Για εμένα ο Καλαϊτζίδης έχει τελειώσει, έχω ήδη έτοιμο υπηρεσιακό προπονητή, αλλά με αυτά που κάνουν στον Ερασιτέχνη, ρεζιλεύουν τον σύλλογο. Πρέπει να σταματήσει το ρεζιλίκι σε βάρος του συλλόγου. Δεν με κάλεσε κανένας… άνεργος από τον ΑΣ, όπως λέει η ανακοίνωση. Είμαι εδώ στην Αθήνα και μέχρι τώρα δεν με κάλεσε κανείς για καμιά απολογία», είπε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη στον Arena FM, και αναφέρθηκε στην διοίκηση του Α.Σ.

«Δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε με τους ανθρώπους αυτούς, είδαν τα 200.000 ευρώ από τη Nova και τρέξαν τα σάλια τους, αλλά είναι ανίκανοι να διοικήσουν. Εδώ ξέχασαν κλειδωμένη την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έξω από το γήπεδο. Έχουν διαλύσει τον σύλλογο. Ττο προσύμφωνο με τη Nova λέει ότι θα υπογραφεί η συμφωνία με απαραίτητη την παρουσία των Οικονόμου, Φωτιάδη και αυτός παραιτήθηκε… Δεν ξέρουν τι τους γίνεται…», είπε.