Αλ Ιτιχάντ για Ρατς!

27

Κι εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα έρχεται η ρουμάνικη ιστοσελίδα Fanatik.ro να ταράξει τα νερά στον ΠΑΟΚ. Διότι πολύ απλά ισχυρίζεται πως η Αλ Ιτιχάντ έκανε μεγάλη προσφορά για να αποκτήσει τον Ράζβαν Ρατς, ομάδα της οποίας την τεχνική ηγεσία ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες ο Βίκτορ Πιτσούρκα, μέχρι πρότινος προπονητής της εθνικής Ρουμανίας.

Στο ρεπορτάζ υπάρχουν δηλώσεις ανθρώπου του περιβάλλοντος του Πιτσούρκα που λέει: «Θέλει να αλλάξει τους ξένους της ομάδας για να πάρει το πρωτάθλημα. Οι δυο πρώτοι που ζητά είναι ο Τανάσε και ο Ράζβαν Ρατς».

Οι Ρουμάνοι αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει άδεια στον Ρατς να διαπραγματευτεί κι έχει συμφωνήσει να τον αποδεσμεύσει με ένα ποσό ύψους 500.000 ευρώ.

Στην Fanatik.ro έκανε δηλώσεις και ο πατέρας του Ρατς: «Ξέρω για το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ αλλά όχι λεπτομέρειες. Του αρέσει στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι σημαντικό ότιι τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ, αν και από μια ορισμένη ηλικία και μετά ίσως πρέπει να σκεφτεί και το οικονομικό».