Αλλάζει ριζικά η εικόνα της Βέροιας

41

Η ΠΑΕ Βέροια έχει περάσει, πλέον, στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη, ενός νέου παράγοντα που δείχνει να έχει όραμα και σχέδια για τη «βασίλισσα του Βορρά».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Γκρανέρο δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της, έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά η ομάδα της Ημαθίας υστερεί σε πολλά οργανωτικά θέματα.

Και στα εξωαγωνιστικά θέματα ο νέος ιδιοκτήτης της Βέροιας θέλει να ρίξει όλο το βάρος στο προσεχές διάστημα. Η ιστοσελίδα kerkidasport.gr αποκαλύπτει τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ένα γήπεδο και η επανασπορά του άλλου στο Αθλητικό κέντρου του Ταγαροχωρίου, τα οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της επαγγελματικής ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Και φυσικά έπεται συνέχεια, με πολλά θέματα να παίρνουν σειρά βάσει προτεραιότητας, όπως η οργάνωση του γραφείου Τύπου και του τμήματος μάρκετινγκ, με τη δημιουργία μάλιστα επίσημης μπουτίκ της ομάδας σε έναν από τους χώρους που βρίσκονται κάτω από τη σκεπαστή, επί της οδού Σταδίου, καθώς και κάποιες ακόμη εκπλήξεις για τους φιλάθλους που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δεν μένει όμως εδώ ο Θ. Καρυπίδης, ο οποίος θέλει να αλλάξει και την όψη ακόμη-ακόμη και του σταδίου, στις κερκίδες του οποίου θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα, ενώ θα αντικατασταθούν οι πάγκοι των ομάδων με νέους και φυσικά πιο σύγχρονους.

Ριζική ανανέωση θα υπάρξει και στα αποδυτήρια των ομάδων αλλά και των διαιτητών, με όλα αυτά να προγραμματίζονται από τώρα για να υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου, αφού πιο σύντομα δεν το επιτρέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».