Απίστευτος Γκαρσία! (Video)

17

Στη Σκύδρα βρέθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, όπου παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του τοπικού ΣΦ ΠΑΟΚ. Άλλωστε έχει ο όνομά του…

Αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ωστόσο όσα είπε ο Ουρουγουανός εκεί, έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού άλλωστε είναι γνωστό πως ο Γκαρσία όταν μιλάει, αυτά που λέει μένουν στην επικαιρότητα για πολύ καιρό.

«Εκεί στην ΠΑΕ κοιμούνται; Τι άλλο να κάνει ο κόσμος μέσα σε όλη αυτή την κρίση;» είπε αρχικά, αλλά η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, καθώς όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό το ξέρει ο Αγγελίδης. Υπάρχει Βρύζας, υπάρχει Τζακ; Βλέπετε να υπάρχουν;».

Για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Όποιος έχει μυαλό βλέπει και αντιλαμβάνεται τι συνέβη».

Στο μενού βεβαίως και το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Πρώτα είναι ο ΟΦΗ. Πρέπει να κερδίσουμε. Μετά μόνο νίκη με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας τύπος εκεί κάτω στην Αθήνα που είναι μαφιόζος! Αλλά και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός».