Από Σανιά μέχρι Βλαχοδήμο…

18

Ο Σιντί Σανιά είναι ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Πρόκειται για έναν 24χρονο Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή (ύψους 1.81μ.), ο οποίος μέχρι το Νοέμβριο του 2013 ανήκε στη νορβηγική Σόνγκταλ, έχοντας μία γεμάτη χρονιά (28 συμ., 3 γκολ). Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του κι έμεινε ελεύθερος.

Ο γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 1990 μέσος, έκανε τα πρώτα βήματά του στην Ευρώπη το 2008 όταν κι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Σεντ Ετιέν. Δύο χρόνια αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο αγωνίζοντας κυρίως με την δεύτερη ομάδα, έχοντας μόνο δύο επίσημα παιχνίδια με τους «μεγάλους».

Ο Σάνια, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έχει ήδη στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του κι αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, μόλις τακτοποιηθεί ένα ζήτημα που υπάρχει με τη βίζα του.

Στο μεταξύ, στην Γερμανία στρέφει το ενδιαφέρον του ο Άρης για την ενίσχυσή του στη θέση «1» με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είνα στο στόχαστρο. Ο 20χρονος γκολκίπερ, αδελφός του Παναγιώτη του Ολυμπιακού, ανήκει στην Στουτγάρδη, όντας βασικός στην δεύτερη ομάδα της.