Αποφασίζει ο εισαγγελέας

20

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται τα 11 πρόσωπα που κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους ανωμοτί ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Αριστείδη Κορέα, για την υπόθεση της ύπαρξης «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Άπαντες εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους, οι οποίοι κατέθεσαν υπομνήματα και πλέον ο εισαγγελέας θα μελετήσει τις θέσεις τους και μέχρι το τέλος του έτους θα αποφασίσει αν θα ασκήσει νομικές διώξεις ή θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ένωση δύο υποθέσεων, αυτής που αφορά τους «στημένους πίνακες» διαιτησίας τον Αύγουστο του 2012 και αυτή που έχει ως βάση την έκρηξη στον φούρνο του πρώην διαιτητή της Super League, Πέτρου Κωνσταντινέα, με την διερεύνησή της να ξεκινά έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες.

Τα πρόσωπα που κλήθηκαν να καταθέσουν είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, το μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Θεόδωρος Κουρίδης, το μέλος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος, το μέχρι πρότινος μέλος της ΚΕΔ Γιώργος Δούρος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γ. Κομπότης, ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Παπακωνσταντίνου και οι διαιτητές της Super League Αμπάρκιολης, Κάμπαξης και Ιωαννίδης.

Πηγή: soccerplus.gr