«Απογοητεύσαμε τον Σαββίδη»

16

Τη βεβαιότητα ότι δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του Ιβάν Σαββίδη εξέφρασε σε δηλώσεις ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, που παραδέχτηκε πάντως ότι όλη αυτά τα γραφειοκρατικά ζητήματα απογοήτευσαν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

«Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη με την ανάληψη καθηκόντων της νέας διοίκησης, το συμβούλιο θα πάρει την ίδια απόφαση που είχε πάρει και πριν. Θα εγκριθεί από την περιφέρεια και θα πάμε στον διαγωνισμό που είχαμε πάει. Μετά περιμένουμε τον επενδυτή. Το θέμα είναι πως με όλη αυτή την καθυστέρηση απογοητεύσαμε τον επενδυτή και υπεύθυνη είναι η Ελληνική πολιτεία που τα όργανα της δεν μπορούν να ελκύουν τους επενδυτές», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θέρμης, αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Για το αν έχει διαπιστώσει κάποια αλλαγή από τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω ενημερώσει τους ανθρώπους του κ. Σαββίδη τι θα κάνουμε. Δεν έχω διαπιστώσει να αλλάζει κάτι».

Για το ευρύτερο ενδιαφέρον του Σαββίδη: «Από ό,τι ξέρω, το ενδιαφέρον του επενδυτή δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό τον χώρο αλλά και στον ευρύτερο στα λουτρά της Θέρμης. Το μάστερ πλαν το γνωρίζω σε γενικές γραμμές, η επένδυση είναι πολύ σοβαρή και θα δώσει άλλη όψη στην περιοχή. Θα προσεγγίσει και άλλους ενδιαφερόμενους που θέλουν να κάνουν άλλες επενδύσεις. Στην περιοχή έχουμε μικρές επιχειρήσεις εθνικούς βεληνεκούς. Αυτή η επένδυση θα προσελκύσει και ομάδες από το εξωτερικό να έρχονται να προπονούνται εδώ. Είναι κοντά στην Χαλκιδική και η ιδανική θέση για τέτοια επένδυση».