Ασίστ σε ΠΑΕ και ΚΜΑ

47

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, τον οποίο κατηγόρησαν χθες οι οργανωμένοι οπαδοί ότι είναι εξαφανισμένος τις τελευταίες ημέρες, τοποθετήθηκε δημοσίως για τα τεκταινόμενα στον Αρη, δίνοντας… ασίστ σε ΠΑΕ και ΚΜΑ για αποφάσεις.

Μιλώντας στον «Arena 89,4», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αυτή τη φορά δεν ήταν απόλυτος για το θέμα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο κάλεσε την ΠΑΕ και την ΚΜΑ να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τοποθέτησε μάλιστα τρίτο στην ιεραρχία τον ΑΣ για το ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι το 10% του στην ΠΑΕ έγινε 32% λόγω αδυναμίας της εταιρείας και όχι γιατί υπήρχε πρόθεση του Ερασιτέχνη να παίζει τέτοιο ρόλο.

«Όσον αφορά το ποδόσφαιρο ο Α.Σ είναι τρίτος στην σειρά μετά την ΠΑΕ και την ΚΜΑ. Είμαστε μεγαλομέτοχοι όμως τον πρώτο λόγο το έχει η ΠΑΕ και η ΚΜΑ. Αυτοί πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις πρώτα. Η υπομονή έχει τελειώσει, η ΠΑΕ οφείλει να κινηθεί, θεσμικά έχει το πρώτο λόγο και ο κ. Στεφανίδης θα πρέπει ακόμα και αν δεν μπορεί να δηλώσει αδυναμία. Πριν μια ώρα μίλησα με τον κ. Στεφανίδη, έχουμε έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνία βέβαια κάποιες φορές είναι αδύνατο να επικοινωνεί μαζί του. Χθες ήταν απογοητευμένος αλλά σήμερα περισσότερο αισιόδοξος. Τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί και είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τον σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παπαγεωργίου.

Απαντώντας επίσης σε όσους τον κατηγορούν ότι είναι εξαφανισμένος, επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου και δήλωσε «πρόθυμος να συναντήσει οποιονδήποτε για το καλό του Αρη».