Αυτοπροτάθηκε, μέσω Ραγκάτση, στον ΠΑΟΚ!

123

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα και πραγματικά είναι άξιο αναφοράς. Στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού παραγωγού, Χρήστου Ραγκάτση, «Με Ραγκάτση, κι ότι κάτσει» στο «Αθλητικό Metropolis», ο Τάκης Λουκανίδης αυτοπροτάθηκε στον ΠΑΟΚ!

«Θέλω να έρθω και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ. Νιώθω Μακεδόνας και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, αφού είναι η μοναδική ομάδα της Μακεδονίας που δείχνει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά», είπε σε παρέμβαση του στην εκπομπή του Χρήστου Ραγκάτση, ένα από τα «ιερά τέρατα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αντίθετα έκανε μεγάλη καριέρα με την Δόξα Δράμας, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Ο Τάκης Λουκανίδης που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βλέπει προοπτική και μέλλον στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

«Θέλω να μάθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και της Θεσσαλονίκης, ότι είμαι διαθέσιμος και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όσες γνώσεις έχω γύρω από το ποδόσφαιρο», είπε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής εξηγώντας την παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή και την πρόταση εργασίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι αν ακούσει ή μάθει κανείς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόταση Λουκανίδη…