Βάλε, επιτέλους ένα γκολ…

Στο τέταρτο φιλικό της σεζόν ο Ηρακλής αντιμετώπισε σήμερα τον Δωτιέα Αγιας (ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ 2) και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 δείχνοντας και πάλι ότι έχει πρόβλημα στο γκολ.

Οι «κυανόλευκοι» χωρίς τους Περόνε, Μπάμπα, Λαδά και με αντίπαλο την υπερβολική ζέστη (ο αγώνας άρχισε με 15 λεπτά καθυστέρηση μπας και δροσίσει…) και τον πολύ δυνατό αέρα είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε τον Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια, δείχνοντας ότι το παράπτωμα του Βραζιλιάνου στο Καρπενήσι ανήκει στο παρελθόν…

Στο πρώτο μέρος αυτό που σημάδεψε το φιλικό ήταν τα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων πάνω στους παίκτες του Ηρακλή, ενώ 10 λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε όλη την ενδεκάδα ρίχνοντας στο παιχνίδι μαζί τους: Μουχάλη, Σμίλτο, Σαραμαντά, Καλφούτζο, Μπαρτολίνι, Παπαθανασίου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Κάσσο και Λουκίνα.

Οι αλλαγές δεν άλλαξαν και πολλά για τον Ηρακλή, που είχε την καλύτερη στιγμή του με την κεφαλιά του Λουκίνα στο 84ο λεπτό και έναν επιπλέον «αντίπαλο», τον κάκιστο φωτισμό!

Στο γήπεδο αν και υπήρχαν προβολείς, προφανώς δεν επαρκούν για τον καλό φωτισμό, με το σκοτάδι να απλώνεται στην Αγιά, όταν δύει ο ήλιος…

ΑΓΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης (75′ Λαμπρόπουλος), Χότζα (67′ Κόκκας), Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης (60′ Βαρουξάκης), Ντακούλας (60′ Κράβαρης), Λεμά (46′ Κουβελάς), Ουέλινγκντον (52′ Τσιρογιάννης), Κατσίκης, Σωτηρόπουλος (52′ Γούτος), Πετρουζέλλης (82′ Λάϊος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (57′ Παπαθανασίου), Μπουκουβάλας (57′ Μουχάλης), Βαλεριάνος (57′ Σαραμαντας), Ζιαμπάρης (46′ Ιντζόγλου), Τόσκας (57′ Μπαρτολίνι), Πουρτουλίδης (57′ Ζαμπάζης), Στάμου (57′ Σμίλτος), Ρομάνο (57′ Καλφούντζος), Σιατραβάνης (57′ Κάσσος), Τσιλιανίδης (57′ Λουκίνας), Πασάς (57′ Κυριακίδης).