Βουίζει η Κομοτηνή για Παράσχο!

14

Η ήττα από τη Νίκη Βόλου, αλλά κυρίως όμως η εμφάνιση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, φούντωσαν τις φήμες περί απομάκρυνσης του Ακη Μάντζιου από τον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής.

Επισήμως ο Άκης Μάντζιος παραμένει προπονητής και δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση, αν δεν έχει βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Τα ονόματα των Ουζουνίδη, Αναστόπουλου και κυρίως του Γιώργου Παράσχου ήταν τα πρώτα που ακούστηκαν στην πόλη. Το τελευταίο φημολογήθηκε έντονα, όπως γράφει το ThrakiSportS, και προβάλλεται πλέον ως φαβορί για να είναι ο αντικαταστάτης του Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας

Συνδετικός κρίκος για την συγκεκριμένη περίπτωση, που κρίνεται από τους περισσότερους ως η πιο ιδανική, φέρεται να είναι ο Πάνος Γκουτσίδης, στενός συνεργάτης του Παράσχου στις τελευταίες του ομάδες, ο γιος του οποίου αγωνίζεται στην Κ20 του Πανθρακικού.

Αγκάθι για την όποια συνεργασία λέγεται ότι είναι το οικονομικό, καθώς ο Παράσχος δεν είναι και ο πιο φτηνός προπονητής. Ωστόσο το οικονομικό είναι και το μεγαλύτερο αγκάθι για την έκδοση ενός συναινετικού διαζυγίου με τον Μάντζιο, καθώς ο τελευταίος έχει κλειστό συμβόλαιο και σε αυτούς τους καιρούς είναι φυσιολογικό να θελήσει να μην αποποιηθεί της νόμιμης αποζημίωσής του.