«Δέκα μεταγραφές μέχρι να φύγουμε»

15

Οι αποφάσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη σχετικά με τους νεαρούς που αξιολογήθηκαν σε προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα, προκάλεσαν αντιδράσεις. Όχι βέβαια σε επίσημο επίπεδο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως υπήρξαν μουρμούρες, καθώς μόλις ένας ποδοσφαιριστής (Μαζουλουξής) θα κληθεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ τέσσερις ακόμη θα συνεχίσουν να προπονούνται χωρίς να είναι σίγουρο πως θα προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα.

Ο προπονητής του Άρη σε δηλώσεις στο Αθλητικό Metropolis εξήγησε τις αποφάσεις του. Μεταξύ άλλων είπε: «Καταρχήν θέλω να μου πουν όλοι όσοι διαμαρτύρονται, ποιος άλλος προπονητής πρώτης ομάδας κάθισε και ασχολήθηκε επί 7-8 μέρες με αυτά τα παιδιά. Τα είδα στις προπονήσεις, αλλά, κατά την υποκειμενική κρίση μου, τους λείπουν βασικά στοιχεία. Το πώς επιτίθεσαι, η άμυνα και πως λειτουργείς στην ομάδα. Θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να εισηγηθώ θετικά για περισσότερα παιδιά. Το θέμα όμως δεν είναι να «γεμίσουμε» με παίκτες, αλλά με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν».

Όσο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενόψει μάλιστα της αναχώρησης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς, ο Καλαϊτζίδης ήταν ξεκάθαρος: «Μέχρι να φύγουμε θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον δέκα μεταγραφές. Ο σχεδιασμός είναι να έρχεται ένας κάθε μέρα μέχρι την αναχώρηση για την Βουλγαρία», ανέφερε μεταξύ άλλων.