«Δεν έκλεισε του Αρβανιτίδη»

27

Ανοιχτό θεωρεί το θέμα Αρβανιτίδη για τον Αρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης. Μιλώντας στον «Arena 89,4» αναφέρθηκε στις προσπάθειες που θα κάνει για να φέρει τον επιχειρηματία στους «κίτρινους», ενώ κατήγγειλε κινήσεις παραγόντων για την ΠΑΕ.

«Μίλησα με τους οργανωμένους, με την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη. Όλοι θεωρούν ιδανική την περίπτωση του Αρβανιτίδη. Πείτε μου λοιπόν, ποιος δεν τον θέλει; Για μένα το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Ο Αρβανιτίδης θέλει να δει μία ομάδα που θα λειτουργήσουν όλοι για το καλό της. Εμείς στον Αρη είμαστε διάφορες παρατάξεις. Φυσικά θα κάνω κι άλλη επαφή μαζί του. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλοι τον θέλουν στον Αρη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι παράγοντες του Αρη, κάνουν επαφές με χορηγούς, θεωρώντας τον ίδιο «τελειωμένο». «Εγώ ενημερώθηκα ότι κάποιοι παράγοντες του ΑΡΗ κάνουν κρούσεις σε ανταγωνίστριες εταιρείες από αυτές που μιλάμε εμείς, θεωρώντας τον Στεφανίδη ‘τελειωμένο’ και με την προοπτική να αναλάβουν αυτοί», τόνισε ο Στεφανίδης.

Ζήτησε επίσης να σταματήσει η παραφιλολογία για τη Γ’ Εθνική και κάλεσε όποιον θέλει να πάει την ομάδα στη Γ’ να απευθυνθεί στους μεγαλομετόχους.

Αναφερόμενος στην περίπτωση Αρβανιτίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: «Όποιος θέλει να πάει στη Γ’ Εθνική τον Αρη ας πάει στον ΑΣ και την ΚΜΑ να ζητήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ κι εγώ φεύγω. Μαγαζί μου είναι ο ΑΡΗΣ; Οι δικηγόροι του Γαλανού όμως έχουν πει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η διαδικασία».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει εμπλοκή Σκόρδα, απάντησε με σαφές υπονοούμενο: «Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας». Αφησε επίσης αιχμή για τον Γιώργο Γαλανό, λέγοντας ότι θα μπορούσε να βοηθήσει «σπάζοντας» την επιταγή του Διούδη, ώστε να αποκτήσει άμεσα ρευστότητα η ΠΑΕ αλλά δεν το έκανε.