«Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω»

28

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με τους Σέρβους, σχολίασε την εικόνα του Άρη, ενώ για το θέμα της Γ’ εθνικής αρκέστηκε σε… ντρίμπλες.

Για το ματς είπε: «Κυρίως στο β’ ημίχρονο η ομάδα έδειξε τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουμε να την χαρακτηρίζουν. Αγωνιστικότητα και άμυνες σε όλους τους χώρους του γηπέδου ώστε να εγκλωβίζουμε τους αντιπάλους, να κλέβουμε την μπάλα και να τους βρίσκουμε ανοργάνωτους. Να έχουμε την κατοχή για να ορίζουμε και τον ρυθμό του αγώνα.
Το επίπεδο της προσπάθειας των παιδιών ήταν πολύ καλό. Ο χρόνος δουλεύει για τα παιδιά αυτά και κατ’ επέκταση για τον Αρη. Εκτιμώ ότι με τις προσθήκες θα είμαστε πολύ καλύτερα.

Για το θέμα της Γ’ Εθνικής είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ενημέρωση κι απ’ ότι γνωρίζετε προσπαθώ να μη αποπροσανατολιστώ και εγώ και ο αποδυτηριακός μας χώρος. Είναι δύο διαφορετικοί άξονες».

Για το αν έχει πιέσει για την εκπλήρωση κάποιων υποσχέσεων από την διοίκηση τόνισε: «Αύριο θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα».

Ενώ σε ερώτηση εκ νέου για την Γ’ Εθνική και την ενίσχυση της ομάδας είπε: «Ανεξαρτήτου κατηγορίας ο Άρης θα πρέπει να έχει μία ομάδα τέτοια που πρωτίστως θα πρέπει να εκπληρώσει με επιτυχία τις προσδοκίες του κόσμου. Δεν έχω σκεφτεί εγώ τι θα κάνω. Πρέπει να δούμε και τις προϋποθέσεις που θα υπάρχουν».

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ»

Δηλώσεις μετά το φιλικό παιχνίδι με την Γιαβόρ έκανε ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο νεαρός αμυντικός πέρα από το σχόλιο για την αναμέτρηση αναφέρθηκε και στο μέλλον, αλλά και στο ενδεχόμενο να παίξει τελικά ο Άρης στην Γ’ Εθνική, με τις δηλώσεις του να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Πιστεύω ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Ίσως υπήρχε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη εικόνα, βάλαμε περισσότερα στοιχεία από αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής στην προετοιμασία. Λιγοστέψαμε τα αβίαστα λάθη και πήγαμε καλύτερα».

Για το μέλλον είπε: «Γίνεται να μην αγωνιάς για το μέλλον; Σήμερα ήταν το παιχνίδι και έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας εδώ 100%. Από κει πέρα δεν είναι στο χέρι μας».

Για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα ης Γ’ εθνικής και της δικής του παραμονής τόνισε: «Μεταξύ μας οι παίκτες το συζητάμε που και που. Από και κει και πέρα δεν έχουμε ενημέρωση από κανένα. Ό,τι ακούμε και διαβάζουμε κι εμείς. Για το αν θα μείνω εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα μείνω ή όχι».