«Δεν ισχύει ό,τι θέλουμε Γ’»

31

Κόντρα σε ό,τι διέρρευσε από τη χθεσινή συνάντηση οργανωμένων οπαδών του Αρη με φορείς του συλλόγου και την επιθυμία των πρώτων για Γ’ Εθνική, ο πρόεδρος των «Ιερολοχιτών», Κώστας Παπανικολάου, με δηλώσεις του τονίζει την επιθυμία των συνδέσμων είναι η Β’ Εθνική.

«Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι οι φίλαθλοι θέλουν τη Γ’ εθνική. Εμείς ψάχνουμε μια λύση με συναντήσεις για να βγάλουμε το καράβι από την φουρτούνα. Καμία Γ’ δεν θέλουμε και δεν είναι λύση. Εμείς αυτό που πιστεύουμε είναι πως πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες για την Β’ να βρεθεί ένας οικονομικός παράγοντας, να μας πάρει και να ανεβούμε. Αυτό που ακούγεται πως οι σύνδεσμοι θέλουν την Γ’ εθνική δεν υπάρχει. Εμείς την Τρίτη θα θέσουμε ξανά τα δεδομένα κάτω και να δούμε τι θα κάνουμε. Ο καθένας πρέπει να εκφράζει μια άποψη με βάση το καλό του Αρη και όχι το συμφέρον του».

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσπιστία που υπάρχει προς τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ, λέγοντας: «Έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Το πρόβλημα είναι οικονομικό και ψάχνουμε κάποιο παράγοντα».

Τέλος, για το θέμα του ΑΦΜ ήταν απόλυτος: «Η λύση για ΑΦΜ και τραβεστί δεν υπάρχει περίπτωση. Έχουμε και εμείς δικηγόρους στον σύνδεσμο να ρωτήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πάμε την ομάδα στην Γ’. Θέλουμε να βρεθεί ένας άνθρωπος και να παλέψουμε  Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση  να δεχθούμε λύση όπου ο Άρης να μην είναι Άρης 1914. Κάποιοι θέλουν αυτή την λύση και δεν έχουν το θάρρος να το πούνε. Εμείς είμαστε 100% κάθετοι σε αυτό. Αν όλοι οι φορείς βάλουν κάτω τα προσωπικά τους θα βρούμε έναν οικονομικό παράγοντα».