Δεν ρισκάρουν με Μπαρτολίνι

16

Ο Ηρακλής ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο οποίο δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ρομάνο, όχι όμως και του Μπαρτολίνι.

Ο πρώτος προσφέρει σημαντικές λύσεις για τον Παπαδόπουλο, που τον χρησιμοποιεί σ’ όλα τα βασικά σχήματα των δοκιμών που κάνει ενόψει του αυριανού αγώνα, ενώ για τον δεύτερο οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή.

Ακόμη και οι πιθανότητες ώστε ο Αργεντινός στόπερ να συμπεριληφθεί στην αποστολή – κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και όχι για να αγωνιστεί στο παιχνίδι- είναι μοιρασμένες.

Στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί σήμερα μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, αναμένεται να συμπεριληφθούν κανονικά ο Σιατραβάνης, ο οποίος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που υπέστη κόντρα στον Πιερικό, καθώς και ο Ζιαμπάρης.

Σχετικά με τον Μπάμπα, ο οποίος χθες αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία εισήχθη την περασμένη Πέμπτη, αύριο τα μέλη του ιατρικού επιτελείου του Ηρακλή θα έχουν συνάντηση με τους γιατρούς της κλινικής στην οποία νοσηλεύτηκε, ώστε να δουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε αυτός, ενώ είναι πιθανό ο Αφρικανός μέσος να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις.