Δεν τη… βρίσκουν με τη Νίκη

25

Η Νίκη Βόλου είναι μία ομάδα με πιστό κοινό στον Βόλο, και κυρίως στη Νέα Ιωνία, όπου είναι η φυσική της έδρα, οι οπαδοί της περίμεναν πολλά χρόνια για να την δουν στην μεγάλη κατηγορία, αλλά μόλις ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα, της γύρισαν στην πλάτη.

Για την ακρίβεια, γύρισαν την πλάτη στο… μοντέλο Πάτση, ο οποίος πήρε την Νίκη από τα χαμηλά, την ανέβασε στην Σούπερ Λίγκα, υπό δύσκολες συνθήκες, αλλά φέτος την άφησε μόνο με την άνοδο!

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν πέρασε τα κριτήρια αδειοδότησης, δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφές, ο Πάτσης απέκτησε κάποιες άσημους παίκτες, χάνοντας μάλιστα και τον Ανιέτε, που ήταν από τους κορυφαίους πέρσι, και η ομάδα που παρουσίασε, δεν συγκίνησε κανέναν στον Βόλο.

Οι οπαδοί της Νίκης δεν συμβιβάζονται με τον ρόλο του… καρπαζοεισπράκτορα, που φαίνεται πως θα έχει η ομάδα τους στην φετινή Σούπερ Λίγκα, και αραίωσαν από τους αγώνες.

Το Πανθεσσαλικό πέρσι έσφυζε από ζωή (η φωτό είναι από τα περσινά πλέι οφ), φέτος είναι άδειο. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κόπηκαν λιγότερα από 3.000 εισιτήρια, στο χθεσινό με την Κέρκυρα κόπηκαν μόλις 751 εισιτήρια!

Είχε προηγηθεί η ξεφτίλα της Πέμπτης, όταν ο Πάτσης δεν είχε 3.500 ευρώ για πληρώσει τα έξοδα διαιτησίας και δεν έγινε το παιχνίδι κυπέλλου με την Ζάκυνθο.

Όπως όλα δείχνουν, η Νίκη θα επιστρέψει στην Β΄ Εθνική, με περισσότερα προβλήματα, απ΄ όσα είχε πριν ανέβει…