Διαμάχη με φόντο τα… δοκάρια

24

Τα… έξοδα, δηλαδή τα χρήματα, είναι η αιτία της διαμάχης ανάμεσα στον Φοίνικα Καλαμαριάς και τον Γ.Σ. Φοίνικας με φόντο τα… κομμένα δοκάρια του γηπέδου στον συνοικισμό της Θεσσαλονίκης.

«Μέσα σε αυτό το γήπεδο ότι έχει γίνει, έχει γίνει από τους ανθρώπους του Φοίνικα. Εμείς πληρώνουμε τα πάντα», είπε ο πρόεδρος του Φοίνικα, κ. Μιχαηλίδης.

«Υπήρχε πρόβλημα εδώ και ένα μήνα με την αστάθεια των δοκαριών που δημιουργούσε κίνδυνο για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Πάρθηκε προ 20 ημερών απόφαση να αντικατασταθούν τα δοκάρια. Αυτό είναι όλο…», τόνισε μιλώντας σήμερα στον ArenaFM.

Αναφερόμενος στη διαμάχη ανάμεσα στα δύο σωματεία είπε:

«Φωνάζουν κάποιοι για κάτι που δεν τους ανήκει. Το γήπεδο ανήκει στην Πρόνοια και αυτό το διάστημα γίνεται μεταβίβαση στο δήμο Καλαμαριάς. Μέχρι πριν τέσσερις μήνες ο δήμος πλήρωνε 10-11.000 ευρώ για το νερό. Τώρα δεν τα πληρώνει και αναγκαστικά τα πληρώνει ο Φοίνικας Καλαμαριάς».

Σύμφωνα με τον κ. πρόεδρο του Φοίνικα Καλαμαριάς «δεν μας έχει ενημερώσει η ΕΠΣΜ για αίτημα του Γ.Σ. Φοίνικα για την χρησιμοποίηση του γηπέδου» και όπως τόνισε: χαρακτηριστικά «Δεν έχουν πληρώσει το παραμικρό στο γήπεδο. Αυτό που θέλουμε είναι αναλογικά με τις ώρες προπόνησης και χρήσης του γηπέδου να συνεισφέρουν στα έξοδα του γηπέδου».