«Διπλή χαρά η νίκη με Άρη»

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Άρης, που παίζει στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό.

Προπονητής της ομάδας του Έβρου είναι ο Βασίλης Τραϊανόπουλος, που φόρεσε για πολλά χρόνια τη φανέλα του Πανσερραϊκού, δηλώνει οπαδός των Σερραίων και μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις των Σερρών, κατέστησε σαφές ότι εφόσον κερδίσει σήμερα τον Άρη, θα είναι διπλή χαρά για τον ίδιο, καθώς θέλει να ανέβει ο Πανσερραϊκός…

Είπε μεταξύ άλλων…

Για το αν μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να κάνει τη ζημιά στον Άρη:

«Και φυσικά μπορεί να κάνει. Δηλαδή η Αλεξανδρούπολη πως πήρε ισοπαλία μέσα στον Άρη στον α’ γύρο; Εμείς παίζουμε για να σωθεί η ομάδα. Έχω αναλάβει τον Εθνικό εδώ και τρεις αγωνιστικές και προσπαθούμε μαζί με την διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να σωθεί ο σύλλογος. Δεν κοιτάμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε, μας ενδιαφέρει να σωθεί η ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Τέτοιους είδους παιχνίδια είναι ματς γιορτή και να το χαρούν οι παίκτες. Από κει και πέρα ότι δίνεις στο ποδόσφαιρο παίρνεις. Υπάρχει η ποιότητα στον Εθνικό και μπορεί πιστεύω να χτυπήσει οποιοδήποτε παιχνίδι και αν έχεις και λίγο τύχη όλα πάνε καλά. Αλλά φυσικά το φαβορί είναι ο Άρης όπως και να το κάνουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς».

Μια ενδεχόμενη νίκη επί του Άρη αν θα τον κάνει να νιώσει… διπλή χαρά:

«Εγώ είμαι Πανσερραϊκός και Καλαμαριά. Δηλαδή δε θα χαρώ αν βγει πρωταθλητής ο Πανσερραϊκός; Φυσικά και θα χαρώ και θα είναι διπλή χαρά για μένα αν κερδίσουμε την Κυριακή. Άλλωστε πέρασα οκτώ χρόνια στην ομάδα».

Για τη νίκη του Πανσερραϊκού στην Καβάλα:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Μου θύμισε το ματς που κερδίσαμε το 1981 με 2-1 στην Καβάλα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού. Έζησα πάρα πολύ καλές στιγμές με τον Πανσερραϊκός στα οκτώ χρόνια που αγωνίστηκα. Είναι δυνατόν να ξεχάσω τις στιγμές αυτές ή την Καλαμαριά; Σε δύο ομάδες αγωνίστηκα και αυτές υποστηρίζω».