Δώσε φήμες στο λαό…

Η μη λήψη απόφασης ακόμη για τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, εκτός από προβλήματα, προκαλεί και… σενάρια. Για την ακρίβεια φήμες που κυκλοφορούν, τις οποίες δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει κανείς.

Τα δεδομένα οι επίσημες προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον Λουίς Όλιβερ και τον Άλεξ Κάλας. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν επαφές της πενταμελούς επιτροπής που συστάθηκε με τους εκπροσώπους των δύο πλευρών, έχουν συγκεντρωθεί (όπως λένε) τα απαραίτητα στοιχεία και τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν στη νέα ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων του Άρη.

Η λογική λέει πως από τη στιγμή που έχουν προχωρήσει οι παραπάνω διαδικασίες, δεν δικαιολογείται αυτή η καθυστέρηση από πλευράς ερασιτέχνη Άρη, στο να πάρει την απόφασή του. Και κάπου εδώ έρχονται τα… σενάρια για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σύμφωνα με ένα εξ αυτών ο ΑΣ βρίσκεται σε επαφές και με μία «τρίτη πλευρά», η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον και εξετάζεται σοβαρά. Αγνωστο αν πρόκειται για επενδυτή ή αν θα πρέπει να συνδυαστεί με πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του στον Άρη.

Ακόμη το τελευταίο 24ωρο υπάρχει η πληροφορία που Αρειανούς παράγοντες, να διεκδικούν τον ερασιτέχνη μέσω Ειρηνοδικείου, ενώ έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν είναι μακρινό το σενάριο που θέλει να γίνεται έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ όπου θα ληφθεί η απόφαση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οσο για την παραίτηση δύο μελών του δ.σ. του ερασιτέχνη και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει… σκοτάδι.

Ολα τα παραπάνω είναι σενάρια και φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και είναι άγνωστο πόσα και ποια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό είναι κάτι που μόνο στον ερασιτέχνη Άρη γνωρίζουν…