Δραματικές στιγμές στον Άρη

16

Πολλά και διάφορα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στον Άρη, με το γενικό συμπέρασμα να είναι πως τα πάντα είναι ανοικτά, αλλά για την ώρα συνεχίζει ο Στεφανίδης και η διοίκησή του.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή συνάντηση των μεγαλομετόχων του Άρη (και του Στεφανίδη) παρουσία και των οργανωμένων οπάδων, εκείνο που τονίστηκε από την πλευρά των τελευταίων ήταν πως θα πρέπει πλέον να εξεταστεί το ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής, αφού με τα μέχρι στιγμής οικονομικά δεδομένα (έλλειψη χορηγιών που έχει υποσχεθεί ο Στεφανίδης) η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στην Β’ Εθνική. Μάλιστα για να αποφευχθεί η, μέσω δικαστηρίων, επιστροφή παλαιών παραγόντων στα διοικητικά δρώμενα, ζητήθηκε αν δεν υπάρχει τελικά εμπλοκή τουΓιώργου Γαλανού, τότε την ομάδα να την… τρέξει ο ερασιτέχνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε συνάντηση και με τον Γιώργο Γαλανό, που ως γνωστόν είναι θιασώτης της Γ’ Εθνικής και της ειδικής εκκαθάρισης. Αυτός επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού όπως τόνισε δεν υπάρχει πλέον ο απαραίτητος χρόνος. Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του με τον Άρη μέσω του άρθρου 106 ια, αλλά για όλα αυτά θα απαντήσει αύριο.

Από την πλευρά του Παναγιώτης Στεφανίδης για μία ακόμη φορά προσπάθησε να «πείσει» για την βιωσιμότητα του πλάνου του, παρουσιάζοντας μάλιστα ως τελειωμένη συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία (περίπου 250.000 ευρώ), ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο ανέφερε πως έχουν κλείσει δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές.

Θέμα αποχώρησης της νυν διοίκηση χωρίς να υπάρχει διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει, για να μην προκύψουν (όπως αναφέρθηκε) πάλι δικαστικές διοικητικές διαμάχες. Εντός της ημέρας αναμένεται και πάλι σειρά επαφών και συναντήσεων…