Δυνατός ο Αγροτικός Αστέρας

Θετικά μηνύματα για το μέλλον έστειλε ο Αγροτικός Αστέρας στη σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα που έγινε στον Εύοσμο. Μπορεί νικητής να μην αναδείχθηκε (0-0), αλλά η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αγροτικός είχε δοκάρι με τον Γεωργιάδη μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Καρακατσάνη (33’) και με τον Κρυστάλλη στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

Στο τελευταίο 20λεπτο η κόπωση και η ζέστη έριξαν το ρυθμό της αναμέτρησης και δεν σημειώθηκαν άλλες σημαντικές φάσεις ως το τέλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Π. Διλμπέρης): Βοσνιάδης (Ζουμπούλης 45΄), Καραντασιάδης (Βαφέας 45΄), Γεωργιάδης (Κώτσιας 45′ ), Σαμουηλίδης (Έππας 65΄), Καπίας, Καθάριος (Μπάλιος 50΄), Καραμπάς (Σκλιοπίδης 45΄), Πέεφ (Θεοδωρίδης 45΄), Μίλιτς (Κρυστάλλης 45΄), Καρακατσάνης (Αθανασιάδης 45΄), Χατζηλιάδης (Τοπαλίδης 60΄).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Καϊκούτ, Ανδρεόπουλος, Κανακούδης, Κρητικός, Κοντός, Σάντσεζ, Ντιμιτρόφσκι.

Αναπληρωματικοί: Σέτκους, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ρόχας, Γκόμεζ, Χανδρινός, Γαρδικιώτης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Λιούρας, Μεντής, Γεωργακόπουλος