Δύσκολα για Πατίτο, ψάχνει κι αλλού

Το όνομα του Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, ως στόχου του ΠΑΟΚ για τα άκρα της επίθεσης…

Αφού “καθάρισε” με τον χαφ (Νομπόα) και τον κεντρικό αμυντικό (Ρικάρντο Κόστα), ο ΠΑΟΚ πάει πλέον να κλείσει και το ανοιχτό μέτωπο που έχει στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ροντρίγκεζ ή “Πατίτο” είναι πολύ ποιοτική λύση αλλά έχει πολλές δυσκολίες και στην Τούμπα είναι επιφυλακτικοί

Ο 25χρονος Αργεντίνος ανήκει κατά 50% στην Σάντος και κατά 50% σε εταιρία μάνατζερ, οπότε εξ ορισμού δυσκολεύει κι η συνεννόηση. Το κόστος δεν είναι μικρό, ακόμη και για δανεισμό, καθώς σ΄ αυτή τη βάση έγινε η συζήτηση (ο Ροντρίγκεζ φέρεται να παίρνει περίπου 800.000 δολάρια στην Σάντος), ενώ είναι μια περίπτωση με ρίσκα.

Ο “Πατίτο” δεν έχει πιάσει στην Σάντος, στην οποία δεν έχει ρόλο, και το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 23 Οκτωβρίου με την Φλουμινένσε, όταν έπαιξε ως αλλαγή. Όντας τρεις μήνες χωρίς αγώνα, είναι ρίσκο για τον ΠΑΟΚ, που ουσιαστικά ήθελε να τον δανειστεί ως τον Μάιο, σε πρώτη φάση.

Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και δύο άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, αλλά τουλάχιστο μέχρι σήμερα, καμία δεν φέρεται να είναι προχωρημένη.

Είναι πάντως τέτοια η εποχή, που επειδή τα περιθώρια στενεύουν και για τους παίκτες, οι διαπραγματεύσεις κυλούν πιο γρήγορα.